therapieen
links
ZhenchiHartYoga
EE
Bachbloesem
mir
reiki
hearthealing

Emotioneel Evenwicht

(van Dr. Roy Martina)

De weg naar vrijheid en persoonlijke groei
We willen allemaal in onze kracht staan, niet bang zijn van confrontaties en durven zeggen wat er in ons leeft. We worden geblokkeerd doordat we onbewust geprogrammeerd zijn anderen boven onszelf te stellen, hun meningen kunnen ons diep treffen en we willen niemand kwetsen of afwijzen. Dit beperkt onze vrijheid van vrije expressie en we houden ons in, we laten niet zien wat we werkelijk willen en leven op een dusdanige manier dat we zo min mogelijk mensen kwetsen. Wij durven onszelf niet te zijn uit angst niet afgewezen te worden.
Onzekerheid, jaloezie, je alleen voelen, niet durven te gaan voor wat je werkelijk wilt, tevreden zijn met een leven dat je niet echt wilt en vooral aardig blijven doen tegen mensen die niet aardig zijn of je niet met respect behandelen.

Dat is wat EE jou kan geven en wat EE voor jou kan betekenen!
In je kracht staan betekent dat jij je niet meer door anderen laat kwetsen of je minder laat voelen, maar met EE kun je kijken naar hun gedrag zonder dat je daar door geraakt wordt, wie zou dat niet willen?
EE betekent dat je leert omgaan met je emoties, deze sneller verwerkt en de oorzaak leert aanpakken waarom je die emoties hebt.
EE is een techniek die je leert beter en effectiever om te gaan met je emoties en meer in je kracht te komen, je onzekerheden aan te pakken en daardoor expressie durven te geven aan jezelf en wat er in je leeft.
Het is een methode gebaseerd op de principes van acupressuur en spiertesten waardoor je precies weet welke punten het beste voor je werken.
Het werkt snel, binnen een paar minuten heb je weer greep op de situatie.
Tijdens de behandeling worden emotionele blokkades door spiertesten opgespoord, geïntegreerd en losgelaten.
“Emotioneel Evenwicht” staat voor een betere balans terug krijgen in je leven.
Je komt in balans met je emoties, je ervaart een sterk gevoel van eigenwaarde. Je kan terug volledig in je eigen kracht staan. Je wordt terug wie jij echt bent!
Je kan ook via een persoonlijke coaching naar een bepaald doel in je leven werken.

home