therapieen
ZhenchiHartYoga
emotioneelevenwicht
bachbloesem
mir
reiki
HH
links
contact

HEART HEALING

Door de overvloed van informatie waaraan we tegenwoordig worden blootgesteld raken we steeds verder verwijderd van onszelf. We lopen onszelf voorbij en richten ons steeds meer op externe zaken waardoor we vaak de essentie van het leven uit het oog verliezen. Hierdoor raken we vermoeid, gefrustreerd of lopen we vast in emoties en negatieve gedachten. Hoe mooi zou het zijn als we de rust en liefde zouden ervaren, ongeacht wat er in het leven gebeurt?

De weg naar passie en magie.

Het hart is waar de zoektocht naar innerlijke wijsheid en liefde voor het leven begint én eindigt. Het is de bron van passie en magie waar je kunt voélen dat je het ergens voor doet. In je hart vind je de sleutel van de deur naar een leven waar je diep van binnen naar verlangt. Vanuit je hart leven is leven in liefde.

Heling van het hart.

Heart Healing is een helende reis naar de waarheid van je hart. Hier ligt ieders innerlijke kracht. Wanneer jij je hart opent voor jezelf, anderen en de wereld om je heen kan de energie stromen. Door bewust de tijd te nemen om verbinding te maken met wat er leeft in je hart stijg je uit boven de chaos. Alle antwoorden, alles wat je zoekt buiten jezelf bevindt zich al in de wijsheid van je eigen hart.

Individuele Heart healing.

Een individuele Heart Healing is een inzichtelijke reis naar de altijd aanwezige waarheid van je hart. Er wordt een ruimte gecreëerd om te luisteren naar haar altijd aanwezige wijsheid en het voelen van haar warmte.
Je hart is je beste gids en heeft vaak een hele andere agenda als het hoofd en onze geloofsovertuigingen.
Jouw hart is de poort naar de ziel en haar levensintentie. Wanneer het hart en hoofd opnieuw verbonden zijn met elkaar geeft dat een nieuwe beleving van de werkelijkheid. Door de poort van je hart loopt de weg naar wie je werkelijk bent, krachtig, zelfverzekerd, mooi en wijs.

De Waarheid van je hart is altijd helder inspirerend en hoopgevend.

home